Web & Social Εφαρμογές

H Media Systems είναι ένας πρωτοπόρος κατασκευαστής λύσεων τεχνολογίας και web και social εφαρμογών. Έχουμε δημιουργήσει και παραδίδουμε εφαρμογές υψηλής ποιότητάς που είναι φιλικές προς τον χρηστή και αποδοτικές όταν χρησιμοποιούνται. Κάποιες από τις εφαρμογές μας παραδίδονται δωρεάν και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να τις ενσωματώσει στην ιστοσελίδα του η στο Facebook. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσαρμόσουμε τις λύσεις που ταιριάζουν στον εκάστοτε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ορισμένες από της εφαρμογές της Μedia System είναι :

welcome social appWelcome Tab
Κάντε μια πρώτη καλή εντύπωση με ένα ελκυστικό και εύκολο στην εγκατάσταση widget. Eίναι μια σελίδα στο Facebook που καλωσορίζει τους νέους επισκέπτες, χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με το brandname σας και οδηγεί τους fan σας σε προορισμούς που επιθυμείτε. Όταν επικοινωνείτε με το κοινό σας, τα πρώτα τρία δευτερόλεπτα που περνά ο επισκέπτης σε μια σελίδα είναι κρίσιμα, για αυτό και το Welcome App είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε αυτό που βλέπει όταν μπαίνει κάποιος στην Facebook σελίδα σας. Το Welcome app καλωσορίζει τους νέους επισκέπτες με ένα ελκυστικό σχεδιασμό που τους καλεί να γίνουν fan της σελίδας σας. Χρησιμοποιήστε, επίσης, αυτή τη σελίδα για, την προώθηση νέων προϊόντων, για να επιστήσετε την προσοχή σε ευκαιρίες, ή για να στείλετε τους χρήστες του Facebook απευθείας στο web site σας ή σε άλλες καρτέλες στην σελίδα σας στο Facebook.

Contact AppContact Us Tab
Η εφαρμογή αυτή βοηθά τους χρήστες του Facebook που ενδιαφέρονται για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας να σας στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Χαρακτηριστικά:
• Βοηθά τους χρήστες του Facebook γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας χρησιμοποιώντας απλά μια φόρμα.
• Λαμβάνεται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στην εταιρική διεύθυνση mail σας.
• Οι χρήστες μπορούν να δουν πού βρίσκεται η επιχείρησή σας (χρησιμοποιώντας το Google Maps).
• Στέλνει αυτόματα τα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών στο e-mail σας.

twitter appΤwitter App
Εμφανίζει το Twitter feed σας απευθείας στο Facebook και ενώνει τα 2 μεγαλύτερα social media networks ενώ εσείς μπορείτε να του δώσετε μια προσαρμοσμένη εμφάνιση και τη δυνατότητα στους fan σας να μοιραστούν εύκολα τα tweet σας με τους φίλους τους. Πολλοί υποστηρίζουν την χρήση του Facebook ή του Twitter ως πιο σημαντική, αλλά σαφώς και τα δύο είναι απαραίτητα εργαλεία μάρκετινγκ. Το Twitter App σας δίνει τη δυνατότητα να συνενώσετε αυτές τις δύο υπερδυνάμεις κοινωνικών μέσων δικτύωσης με την εμφάνιση των Twitter Post σας απευθείας στο Facebook. Αξιοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο, η εφαρμογή αυτή διευρύνει αμέσως το κοινό σας. Χρησιμοποιήστε το Twitter app για να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά με τους φίλους σας στο Twitter και το Facebook.

youtube social appYouTube
Διαδώστε τα βίντεο σας απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα με την ενσωμάτωση του καναλιού σας στο YouTube ως μια καρτέλα στη Facebook σελίδα σας! Το YouTube είναι μια πασίγνωστη online υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο και ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ. Το YouTube App καθιστά πανεύκολη την εμφάνιση των βίντεο που έχετε ανεβάσει στο κανάλι σας απευθείας στη Facebook σελίδα σας. Το YouTube App επίσης αποτελεί ένα διαδραστικό φόρουμ όπου οι οπαδοί μπορούν να σχολιάσουν, να μοιραστούν και να εγγραφούν σε όλο το περιεχόμενο του καναλιού σας. Φέρτε το YouTube στο Facebook και να διευρύνετε το ακροατήριό σας σε απευθείας σύνδεση με το κοινό σας και το brandname σας.

youtube+ social appYouTube +
Διαδώστε τα βίντεο σας απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα με την ενσωμάτωση οποιουδήποτε βίντεο στο YouTube ως μια καρτέλα στη Facebook σελίδα σας! Το YouTube είναι μια πασίγνωστη online υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο και ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ. Το YouTube+ App καθιστά πανεύκολη την εμφανίση των βίντεο που έχετε επιλέξει και σας ενδιαφέρουν απευθείας στη Facebook σελίδα σας. Φέρτε το YouTube στο Facebook και να διευρύνετε το ακροατήριό σας σε απευθείας σύνδεση με το κοινό σας και το brandname σας.

flickr social appFlickr
Δείξτε τις φωτογραφίες σας από το Flickr στο Facebook σε ένα όμορφο και κομψό σχήμα, είναι κατι που γίνεται με μεγάλη ευκολία, χάρη στο αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη interface του. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Αλλά μια εικόνα στο Facebook, με το κοινό της πάνω από 500 εκατομμύρια, αξίζει ακόμα περισσότερο. Το Φωτογραφικό Αρχείο σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούν οι φωτογραφίες σας σε μια εκπληκτική μορφή, προσθέτοντας μια μοναδική και επαγγελματική πινελιά στη σελίδα σας. Ανεβάστε το περιεχόμενο, τραβήξτε φωτογραφίες από το Facebook ή το Flickr σας σε ένα άλμπουμ, και χάρη στο FlickR αυτές θα προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο. Δοκιμάστε το τώρα και θα δείτε πως είναι ικανό να μεγιστοποιήσει την αξία των φωτογραφιών σας στο Facebook.

linkedIn social appLinkedIn
Το LinkedIn Εμφανίζει την επαγγελματική κάρτα της εταιρείας σας. Είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο με πάνω από 120 εκατομμύρια μέλη. Το LinkedIn σας συνδέει αξιόπιστα με τις επαφές σας και σας βοηθά να ανταλλάσσεται γνώσεις, ιδέες και ευκαιρίες με ένα ευρύτερο δίκτυο επαγγελματιών. Το LinkedIn App καθιστά εύκολο να εμφανίσετε την κάρτα της εταιρείας σας από το κοινωνικό δίκτυο LinkedIn με την ενσωμάτωση του λογαριασμού σας ως μια καρτέλα στη Facebook σελίδα σας.

contest iconΔιαγωνισμός
• Σας Δίνει την δυνατότητα να τρέξετε διαγωνισμούς φωτογραφίας.
• Εμφανίζει τους νικητές με τις περισσότερες ψήφους.
• Επιτρέπει στους συμμετέχοντες να υποβάλλουν πολλαπλές εγγραφές
• Πλήρως προσαρμόσιμο μέσω CSS
• Real-time Αναλυτικά στατιστικά διαγωνισμού
• Ικανότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές συμπεριφορές για τους fan της σελίδας.
• Εύκολα διαμορφώσιμα Widgets – κουμπί Share και Προσκλήσεις για τους φίλους σας

retail app Retail App
• Μείνετε σε επαφή με τους οπαδούς και τους πελάτες σας.
• Πάντα να ενημερώσει στη συνέχεια, για την ώρα, σε πραγματικό χρόνο.
• Επιτρέπει στους επισκέπτες να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και τους μετατρέπει σε promoters, ώστε να διαδώσουν αυτοί την επιχείρησή σας περαιτέρω.
• Αποκτήστε νέους επισκέπτες με την εγκατάσταση πολλαπλών εφαρμογών.

Copyright © 2013 MediaSystems. All Rights Reserved.